lørdag den 29. marts 2014

Reje ruller (Sushi)

Dette er nogle sushi inspireret ruller i rispapir. De er super lækre og friske. I følge min mening kan de bruges både til tilbehør til en asiatisk ret, en appetizer, som forret eller sammen med hjemmelavet sushi.

Ingredienser:

Rispapir
Blandet salat (gerne en med rucola)
Kogte pillede tiger rejer
Mayonnaise
Chilisovs

Fremgangsmåde:

Skyl først salaten og slyng den fri fra vand.
Hvis dine rejer kommer fra frost skal de tø op, gerne over natten i køleskab. De rejer jeg har brugt er fra Lidl's serie Deluxe, de var helt vildt gode!

I rullerne skal der chilimayonnaise, den lavet ved at blande mayonnaise med chilisovs(stærk), bland forsigtigt med lidt ad gangen.

Når alle elementerne er klar skal de "bare" rulles. Jeg lave en guide så det er nemmere at følge, og da der skal arbejdes hurtigt:


1. Fyld et tærte fad med koldt vand.
2. Kom ris papiret i vandet, og drej den rundt i 3-4 sek. 
3. tag den op og dryp den af.
4. Kom den igen i vandet i 3 sek.
5. Tag den op og dryp den godt.
6. Løg papiret på en flad og glat overflade.
7. Smør chilimayonnaise i.
8. Kom salat i.
9. Kom rejerne i.
10. Rul dem, fold den ene kant over fyldet, træk tilbage så det er stramt og rul færdigt.


Dette skal gå hurtigt da det hurtigt bliver svært at arbejde med ris papiret.



De serveres med sød chilisovs og soya.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar